Η Εταιρεία

Το μέλλον χτίζεται με Χάλυβα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 από τον Χρήστο Καπετούρη και εδρεύει στο Ανατολικό Εορδαίας.

Η ERGOMETAL Καπετούρης ειδικεύεται στα μεταλλικά κτίρια δίνοντας ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες στην Δυτική Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα .

Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής , διάτρησης , στράντζας , και ψαλιδιού 20 mm. Γερανογέφυρες από 2,5 έως και 50 τόνων η ERGOMETAL Καπετούρης παραδίδει κτίρια με υψηλά στάνταρ στην ποιότητα την αντοχή και την ασφάλεια ακόμα και στις πολυώροφες κατασκευές.

Στις νέες μας εγκαταστάσεις 3000 τετραγωνικών μέτρων στο Ανατολικό Πτολεμαΐδας, η μακροχρόνια γνώση συναντά την υψηλή τεχνολογία και την απόλυτη ακρίβεια στις κατασκευές.

Η Ιστορία μας

«Ότι καταφέραμε, το καταφέραμε με πολύ δουλειά»

Ο ιδρυτής της εταιρείας «Εργομετάλ Καπετούρης & ΣΙΑ Ο.Ε.» Χρήστος Καπετούρης «πιάστηκε» με το σίδερο, μόλις τελείωσε το δημοτικό! Βλέποντας ότι του αρέσει το αντικείμενο, αποφάσισε στην ηλικία των δεκαέξι ετών να φοιτήσει στη τότε νυχτερινή τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ Πτολεμαϊδας. Την ημέρα εργαζόταν σε μια επιχείρηση που κατασκεύαζε κάγκελα, πόρτες και άλλα αντικείμενα από σίδηρο. Εκείνη την εποχή η μοναδική εργασία που μπορούσε να κάνει κανείς στα χωριά ήταν στα χωράφια και εγώ δεν τα ήθελα καθόλου, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι για να τα αποφύγω» εξηγεί ο κ. Καπετούρης τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε να δουλεύει το 1967. 

1993

Από το

80+

Συνεργάτες

100+

Έργα
Κτηριακές Εγκαταστάσεις

«Ότι καταφέραμε, το καταφέραμε με πολύ δουλειά»

ΕΡΓΟΜΕΤΑΛ Χρ. Καπετούρης & ΣΙΑ Ο.Ε.

______________________

______________________

Επικοινωνία


ΤΗΛ. 24630 31458

FAX. 24630 31074

Διεύθυνση


 Ανατολικό Πτολεμαΐδας

Social


Copyright © 2020 omikron.tv